Από το 2014 εγκαταστάθηκε με τη σύζυγό του, διατροφολόγο, και τα δύο παιδιά τους στην Ελλάδα και συνεχίζει την παραδοσιακή παραγωγή της Περούτζια σε ένα μικρό εργαστήριο και κατάστημα στο Ναύπλιο στην οδό Σταϊκοπούλου 18, η οποία παράγει παγωτά, γρανίτες και γλυκά παραδοσιακά ιταλικά με το πάθος, επιμονή, πνεύμα θυσίας, με σταθερή επιθυμία να μαθαίνει και τη επίγνωση ότι ποτέ δεν «έφτασε»…
Περάστε
για ένα παγωτό
ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Καλέστε μας
για να
παραγγείλετε για το δικό σας event*
Μάθετε
περισσότερα
για το εργαστήριο μας
Δείτε τις
Φωτογραφίες μας